BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
  • Előreutalásos vásárlás
  • Bankkártyás vásárlás
  • Utánvétes vásárlás

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

Bemutatkozás

A FILS alapító tagjának lenni nagy megtiszteltetés számomra. Szerencsésnek érzem magam. Azt szokták mondani: jókor voltam jó helyen.  Én inkább úgy gondolom, hogy megismertem egy csodálatos embert, aki fantasztikus dolgokat talált fel. Láttam benne fantáziát, és a filozófiám hozzáadva alkottam egy rendszert. Amióta az eszemet tudom, mindig arról álmodtam, hogy  képes legyek segíteni az embereknek életük megváltoztatásában. Mindig azt kerestem, kinek tudok segíteni.

A nagymamám arra nevelt, hogy ha felszáll egy idős ember a buszra, én legyek az első, aki hellyel kinálja, mosolyog rá, és segít neki leülni. Így a gyerekkorom, a neveltetésem, a testvéreim gondozása arra a fókuszra írányított, hogy elég fiatalon megtatáljam a céljaimat. Természetessé vált ez a folyamat.

Megtalálni azt, ami örömmel tölt el, és ezáltal emberéleteket megváltoztatni. Ez a humán gondolkodás lehet, hogy egy kívülállónak a gyengeségemet tükrözi. De egy nagyon kemény és céljaiért küzdő nő vagyok. Tisztában vagyok a kudarcaimmal. Kielemeztem őket, és inkább megerősítettek. Várom a kihívásokat. Mert tudom, a siker útját ezzel rakták ki. Nem sikeres embernek születtem. Én döntöttem el, hogy azzá válok! Tudom, nagyon sok feladatot kell megoldanom. Mert nagyon nagy célokat tűztem ki. Felépíteni a világon egyedülálló Álomgyárat. Célom átadni a csapatnak azt a hitet, ami a szívemben van. Megtanítani az embereket álmodni. Vágyakozást ébreszteni bennük a sikerre.

Az évek alatt rájöttem, hogy nem a célom tett igazán boldoggá. Hanem az ahhoz vezető út. A személyiségfejlődésem a fő céljaim között szerepel. Ami vagyok és amivé szeretnék válni, azért kőkeményen dolgozom. Célom folyamatosan értéket adni az emberek életéhez. Minden nap teszek a tudásom, a készségem, a képességem fejlesztéséért, hogy többet adhassak az embereknek. Fontos számomra az alázat. Minden nap megkérdezem magamtól, hogyan lehetnék értékesebb a cég számára? Hogyan tudnék hatalmas értéket adni a cég tevékenységéhez?

Vállalkozásom filozófiája és a valódi célja, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat hozzak létre, amely minden fogyasztó életminőségét növeli, akiket szolgál.

„ Arra figyelj hova akarsz eljutni és ne arra, hogy mitől félsz!”

Anthony Robbins

Azt kívánom mindenkinek, hogy 2019 legyen egy fantasztikus, csodálatos év. Álmaitok váljanak valóra.  A siker hatalmas, nincs határvonala, a hitünk szabja meg méretét. De a kapu, melyen be lehet menni, nagyon alacsony. A kulcs hozzá a szívedben van. Kívánom, hogy tudjátok kinyitni, és érezzétek a győzteseknek járó hálát.

Andrea Pavelka, a Family Life Success Ltd. alapítója

További cikkek a kategóriában

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2019. Május 26.
H K Sz Cs P Sz V
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...