BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
Előreutalásos vásárlás
Bankkártyás vásárlás
Utánvétes vásárlás
Pos terminál

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Udvardi János :Feltaláló

Gulácsi Ferenc mikróbiológus riportja Udvardi János feltalálóval Önről az a hír járja, hogy polihisztor és Ön az atyja a szinte már egész Közép-európában kapható Prillian forrásoldatnak. Kit tisztelhetünk Önben valójában?Udvardi János vagyok,...

Bemutatkozás

A FILS alapító tagjának lenni nagy megtiszteltetés számomra. Szerencsésnek érzem magam. Azt szokták mondani: jókor voltam jó helyen.  Én inkább úgy gondolom, hogy megismertem egy csodálatos embert, aki fantasztikus dolgokat talált fel.

Regisztrálás

Interneten:

1. Interneten regisztrálni az adott hónapban 24:00-ig lehet, és addig be kell érkezni az AK (aktivitás) megrendelésének is. Ellenkező esetben törlésre kerül a regisztrálás. A regisztráció feltételének elfogadását a regisztrációban szereplő e-mail címre küldjük ki, az elfogadó linkre kattintva a regisztrációs feltételeket elfogadottnak tekintjük. A regisztráció ezáltal érvényessé válik.


2. Ajánlókóddal történő regisztrációnál az ajánlókódot használó személy is tud regisztrálni, az 1. pont lépéseit kell követni.


3. Ajánlókód nélküli regisztrációnál bárki regisztrálhat. Kedvezményeket csak az 1-2. pont szerint regisztráltaknak számol a rendszer.

Email-en:

A contact@fils.hu e-mail címre elküldve.

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2019. Február 23.
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...

Tárhelyszolgáltató adatai

Tárhelyszolgáltató adatai