BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
Előreutalásos vásárlás
Bankkártyás vásárlás
Utánvétes vásárlás
Pos terminál

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Udvardi János :Feltaláló

Gulácsi Ferenc mikróbiológus riportja Udvardi János feltalálóval Önről az a hír járja, hogy polihisztor és Ön az atyja a szinte már egész Közép-európában kapható Prillian forrásoldatnak. Kit tisztelhetünk Önben valójában?Udvardi János vagyok,...

Bemutatkozás

A FILS alapító tagjának lenni nagy megtiszteltetés számomra. Szerencsésnek érzem magam. Azt szokták mondani: jókor voltam jó helyen.  Én inkább úgy gondolom, hogy megismertem egy csodálatos embert, aki fantasztikus dolgokat talált fel.

Rendelés

Interneten a www.prillian.hu honlapján be kell lépni, és az irodám (csak regisztráltak tudnak) csoportos rendelés menüpontra kiválaszthatják és azonnal meg is rendelhetik a kívánt termékeket, amelyet a cég kérésre házhoz szállít. A szállítási határidő 2 munkanap, a termékek árát a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak készpénzzel /utánvétes fizetés/. Ha más módon szeretnél fizetni, akkor a Fizetési feltételeknél /bal szélén középen a weboldalon/ megtalálhatod.

Telefonon: A rendelést a központ számára +36-22/300-342 és a +36-70/397-9068 telefonszámon teheted meg.

Személyesen: a FILS üzemben a Székesfehérvár, Bakony utca 4. szám alatt (fizetés készpénzben). A rendelés leadásának határideje minden hónap utolsó munkanapja a nyitvatartási időben.

100% garancia

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállallunk. Csak küldd vissza 30 napon belül a termékünket (a flakon tartalmának legalább 30%-át) eredeti számlával, és a teljes vételárat megtérítjük (a postaköltséget nem).

Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a termékekre vállalunk, melyeket közvetlenül a www.prillian.hu oldalon vásároltál. Amennyiben a termékeinket pl. egy viszonteladónál vásároltad, úgy a garanciát nem érvényesítheted, mert a termékeket volt alkalmad megtekinteni vásárlás előtt. Köszönjük a megértésed.

Termék visszavásárlás: csak felbontatlan, sérülés mentes, 30 napnál nem régebben vásárolt terméknek a számla ellenében tudjuk visszaadni az árát.

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2019. Február 23.
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...

Tárhelyszolgáltató adatai

Tárhelyszolgáltató adatai