BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
Előreutalásos vásárlás
Bankkártyás vásárlás
Utánvétes vásárlás
Pos terminál

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Udvardi János :Feltaláló

Gulácsi Ferenc mikróbiológus riportja Udvardi János feltalálóval Önről az a hír járja, hogy polihisztor és Ön az atyja a szinte már egész Közép-európában kapható Prillian forrásoldatnak. Kit tisztelhetünk Önben valójában?Udvardi János vagyok,...

Bemutatkozás

A FILS alapító tagjának lenni nagy megtiszteltetés számomra. Szerencsésnek érzem magam. Azt szokták mondani: jókor voltam jó helyen.  Én inkább úgy gondolom, hogy megismertem egy csodálatos embert, aki fantasztikus dolgokat talált fel.

"Magával ragadó információ"

Könyvajánló

„Le sem tudtam tenni ezt a könyvet. Robert Barefoot A kalciumfaktorban olyan világosan ír le mindent, hogy bárki megértheti ezt a nagyon fontos információt. Szeretném kiáltozni, hogy MIÉRT nem ismeri ezt több orvos, vagy miért nem adja tovább! A kutatás több mint 60 éve zajlott, és az orvosi szakma képviselői a továbbiakban is csupán égetik, kivágják vagy mérgezik (sugárkezelés, műtét, kemoterápia) a betegség tüneteit, mintha muszáj lenne. Ahogy a könyv hátsó borítója állítja, »A rákos sejtek az alkalikus környezetben elpusztulnak«, így ha visszaállítjuk a test születéskori alkalikus állapotát , a rákos sejtek egyszerűen elhalnak. Add tovább ezt a könyvet MINDEN ismerősödnek”.
(Forrás: nanjean, Kalifornia 1999 december 13.)

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2019. Január 17.
H K Sz Cs P Sz V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...

Tárhelyszolgáltató adatai

Tárhelyszolgáltató adatai