BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Prillian Copii

Mama lor a fost de a lua înainte de concepție la produsele Prillian că acestea pot fi luate. După concepția de mame care iau Prillian să se dezvolte frumos. Mama lor este de a lua acum produsele Prillian pentru sănătate sunt în măsură să își educe copiii.

Prillian Copilul consumate în uter. Datorită corpului mamei lor a fost. Acum, copilul este luat Prillian sa fie sanatos si creste vechi, dacă părinții lor le poate da produsele de la părinții lor.

Prezentare

A fost odată ca niciodată…

Cândva în anul 2006 în ceaţa geneziului a produselor alimentare şi suplimente a fost o femeie de afaceri care a spus din nou şi din nou: vrea să crează o companie unică pe lume. După ce au trecut zilele şi negocieri în zadar, tot nu a putut de a pune sistemul la dispoziţie. Deoarece au fost mulţi care aşteptau, oameni bolnavi. Aşteptau copiii şi părinţii lor. Aşteptau sportivi şi cei care numai au dorit doar o viaţă sănătosă. Aşteptau medici, terapeutele naturiste, inventatori.

Az allergia a jéghegy csúcsa

Nem csalás, nem ámítás: az allergia is a gyógyítható betegségek sorába lépett!

Természetesen csak akkor, ha szemléletváltoztatással nemcsak az allergiát mint diagnózist akarjuk gyógyíttatni, gyógyítani, és nemcsak az allergént, pl. a parlagfüvet üldözzük, hanem magát az allergiás beteget, az egész embert holisztikusan - miszerint minden mindennel összefügg az emberi szervezetben, de a világmindenségben is - vizsgáljuk és gyógyítjuk meg.
A hiba, az ok nem a természetben keresendő, hiszen a parlagfű, a virágok pollenjei eddig is itt voltak a környezetünkben. A mi szervezetünkben, illetve közvetlen életterünkben változott meg valami, mégpedig testileg, lelkileg. Az allergia pszichés üzenet az egyénnek, de az emberiségnek is.

Nem lehet egészségesen élni ebben az agyonvegyszerezett, agyonsugárkezelt, agymosott technokrata világban! Ez az igazi főbűn, nem a tavaszi virágzás, nem a kutyaszőr, a parlagfű stb. Az allergiával visszaüt a bumeráng. Testileg az allergia azt jelzi, hogy az idegrendszerünk túltelítetté vált, kisiklott.

Az immunrendszerünket kell tehermentesíteni. A környezetünkbe általunk került százezres nagyságrendű vegyszer és ki tudja, milyen méretű sugárterhelés, frekvenciateher (komputer, mobiltelefon, elektroszmog stb.), valamint rohanó világunk állandó stresszhatása alatt immunrendszerünk meggyengült.

Nosza, erre várnak csak a mikrobák, vírusok, gombák, baktériumok, paraziták stb. Csoda-e, ha immunrendszerünk felmondja a szolgálatot, s az eddig természetesnek tartott környezetre is allergiás túlérzékenységi reakcióval válaszol?

Tisztában kell lennünk néhány lényeges tényezővel, amelyek szintén "megkönnyítik" az allergia kialakulásának folyamatát: ilyen tényező pl. az orrmelléküregek "sértettsége", hiszen a szennyezett levegő hatásának következtében alig akad egészséges, "békés" torok, ami az arcüreggel együtt a legnagyobb "galibát" okozhatja, hiszen előkészíti a terepet a fent említett mikrobák számára, orrgarat-, majd orrmelléküreg-gyulladást eredményezve.
A megváltozott életkörülményeinkkel egyenes arányosságban változott meg gyomorbél rendszerünk, vastagbelünk, ami ma már szintén nem érintetlen a tartósítószerek, antibiotikumok, vegyszerek fogyasztásának következtében, és ugyanúgy, ahogy az orrmelléküregek, hatalmas szerepet játszanak az allergia kialakulásában.

Energetikai zűrzavarral a szánkban (amalgámtömésekkel, nem számunkra megfelelő, személyesen kitesztelt fogászati tömőanyagokkal stb.) azonban szintén nem szabad elvárnunk, hogy meggyógyuljunk krónikus allergiánkból, hiszen az amalgám, a nehézfémterheltség egyenes út a krónikus betegségek, többek között az allergia kialakulásához. És ha hiszik, ha nem, az ember, mint egységes egész, nemcsak testileg, de lelkileg is hozzájárulhat az allergiájához, de annak megszűnéséhez is. Az allergia köztudottan pszichoszomatikus előkészíbetegség, vagyis lelki problémák is "segíthetik" pályafutását, de lelki gondjaink megszüntetése megfelelő szakember segítségével (pszichológus, kineziológus, Bach-virágterapeuta) hozzájárulhatunk "karrierjének megtöréséhez". A kémiai-anatómiai (morfológiai) szemléletű nyugati medicina szerint az allergia csak tünetileg kezelhető. A "természetgyógyászati"-nak titulált, azonban javarészt biofizikai módszereknek a bekapcsolásával (mint amilyen az akupunktúra, homeopátia, kineziológia stb.) az allergia és más krónikus betegség már gyógyítható.

A Voll-módszer az, amely a "hagyományos" keleti és a "hagyományos" nyugati módszereket egyesíti, és lassan hagyományt teremt. E módszerrel nemcsak a szervezet energetikai zavarait lehet kimutatni, hanem pontosítani lehet a szervezetben lévő gócokat, és az is megállapítható, mi okozza ezeket. Azaz milyen mikroba felelős a beteg krónikus arcüreggyulladásáért, hörghurutjáért, milyen vegyszer, nehézfémsó, pl. ólom, kadmium, higany sói, vegyületei terhelik az allergiás immunrendszerét, illetve milyen sugárártalom érte. Egyúttal ki lehet tesztelni a Voll-módszerrel a gyógyulást hozó homeopátiás, izopátiás szereket is, melyek természetes alapanyagúak, nem kémiai, hanem fizikai úton hatnak.

A holizmus jegyében azonban egyéb szakorvosi vizsgálatokra és kezelésekre is szükség lehet, mert minden ember egy individuum, egyszeri és megismételhetetlen! Tehát az allergiás beteg gyógyítható, még akkor is, ha az allergia genetikailag kódolt. A genotípusból (öröklött adottság) nem törvényszerű, hogy fenotípus legyen - azaz az allergia ki is fejlődjön.

Kedves allergiás beteg, mi akkor a teendő?

Lehetőleg kerülni kell a mérgeket (ételtartósító szerek, kozmetikumok), a vegyszerek tízezreit, az elektroszmogot, a káros sugárzásokat, kiegyensúlyozottan, mértékletesen kell élni a természet hullámain, nem beteggé enni magát, gondoskodni az energetizáló mozgásról, pihenésről. Ha segítség nélkül már nem megy, olyan orvos-természetgyógyász teamhez kell fordulni, amely holisztikus szemléletű, és okilag segít gyógyulni.

Sok szeretettel kívánok sikeres gyógyulást, mert tudom, hogy lehetséges!

Dr. Kecskés Gabriella

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2018. December 11.
H K Sz Cs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Am crescut în familie cu mulţi copii, unde am fost nevoit să sud în suflet dragostea muncii, viaţa sa format întru-n fel ma silit să lucrez de la 17 ani.

Din adâncime am început să-mi construiesc viitorul şi după un timp deja am ajuns la întreprindere individuală.