BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
  • Előreutalásos vásárlás
  • Bankkártyás vásárlás
  • Utánvétes vásárlás

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

A rendszer frissítése és karbantartása miatt minden év március 31-ig van lehetőség a megújításra. Az idén 2021.03.31-ig.

Az inulin élelmi rostanyag

A mellrák a nőknél népbetegségi szintre emelkedett az utóbbi időben. Klinikai vizsgálatok szerint az étrendbe épített nem emészthető szénhidrát (inulin) gátolta a tumor fejlődését. Az étrendbe építhető inulin fogyasztása rizikómentes, és könnyedén alkalmazható a rákterápiában.

A csicsóka gumói, a burgonyával ellentétben, nem keményítőt, hanem oligofruktózokat többek között inulint tartalmaznak. Az inulin élelmi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító képességének maximumát érje el. Az oligofruktózok így az inulin is, összetett szénhidrátvegyületek, amik eltérnek az ebbe a kategóriába tartozó keményítőktől. Nem tekinthetők cukornak sem, annak ellenére, hogy ízük édes. Az inulin megemésztéséhez sem az ember szájában, sem az emésztőszerveiben nincs olyan enzim, amely képes lenne megemészteni. Az inulin vízben oldódó nagyméretű élelmi rost, amely az ember számára emészthetetlen marad.

Az inulin egyik legnagyobb haszna prebiotikus tulajdonságában rejlik. Szelektív módon tápanyagul szolgál a hasznos bélbaktériumoknak.

A vastagbél sok funkciója mellett a legveszélyesebb toxikus anyagok tárháza. Az ember, mire eléri az 50 éves kort, beleiben mintegy 5 kg mérgező hulladék anyagot tárol. Ezek a toxinok a bélflóra káros átalakítása révén a rossz emésztést (rothadásos), székrekedést, rákos megbetegedést, az immunrendszer működésképtelenségét okozhatják.

Vizsgálatok alapján bizonyossá vált, hogy csicsókából készült termék szabályozza a koleszterinszintet, csökkenti a vérszérum triglicerid szintjét és a vérnyomást. Ismeretes, hogy a máj szénhidrátokból zsírsavakat, triglicerideket szintetizál, ha nem jut a szervezet más forrásból a zsiradékhoz. Ennek köszönhetően a koleszterinszint, amely egyénenként determinált, zsiradékmentes diéta ellenére is magas lehet. Az inulin a zsírsav-triglicerid képződését elősegítő enzim aktivitását gátolja.

A mellrák a nőknél népbetegségi szintre emelkedett az utóbbi időben. Klinikai vizsgálatok szerint az étrendbe épített nem emészthető szénhidrát (inulin) gátolta a tumor fejlődését. Az étrendbe építhető inulin fogyasztása rizikómentes, és könnyedén alkalmazható a rákterápiában.


Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2024. Július 21.
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...