Belépés



Jegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
  • Előreutalásos vásárlás
  • Bankkártyás vásárlás
  • Utánvétes vásárlás

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

A rendszer frissítése és karbantartása miatt minden év március 31-ig van lehetőség a megújításra. Az idén 2021.03.31-ig.

Cikkek

Mellrák kialakulása

Mellrák kialakulása

2020-11-21 16:25:59

A mellrák a nőknél népbetegségi szintre emelkedett az utóbbi időben. Klinikai vizsgálatok szerint az étrendbe épített nem emészthető szénhidrát (inulin) gátolta a tumor fejlődését. Az étrendbe építhető inulin fogyasztása rizikómentes, és könnyedén alkalmazható a rákterápiában .


Indium

Indium

2020-11-21 16:35:00

1980-ban kapott először szabadalmaztatást, mint táplálék-kiegészítő, és sok fogyasztója életeket megváltoztató előnyökről adott beszámolót. Az emberi test nem tudja felhasználni a szervetlen ásványokat - szervessé kell válniuk, mielőtt a test fel tudja dolgozni őket.

A gránátalma és a szívbetegségek

A gránátalma és a szívbetegségek

2020-11-21 16:45:47

Csak pár évvel ezelőtt, 2000-ben kezdett érdeklődést kelteni a gránátalma antioxidáns hatása, amikor egy kutatócsoport kimutatta a gránátalma hatékonyságát az atherosclerosis kezelésében.

A vér pH értékeinek csökkentése

2020-04-14 15:27:18

42 állatfajnál alakított ki rákos betegséget kizárólag azáltal, hogy lecsökkentette vérükben a pH-értéket Otto Warburg, kétszeres Nobel-díjas tudós. Kísérletei során 42 állatfajnál alakított ki rákos betegséget kizárólag azáltal, hogy lecsökkentette vérükben a pH-értéket, és megfosztotta a sejteket az oxigéntől.

D3 vitamin

2020-04-14 15:26:58

A híres New England Journal of Medicine szerint a D-vitamin hiány mára világméretűvé vált az emberekben. Sok híreszteléssel ellentétben, a D-vitamin nem csak a csontokat érinti. Az utóbbi időben a kutatók újrakezdték a kutatásokat a D-vitaminnal, és számos új és érdekes tanulmány látott napvilágot ebben a témában.

MI az ízület?

2020-04-14 15:28:32

Minden gerinces élőlény összetett mozgáskoordinációját a csontvégek találkozásánál található ízületek teszik lehetővé. Az izületi végeket ízületi porc borítja, ezek funkciója, hogy a csontok ne érintkezzenek egymással, hiszen az igen fájdalmas lenne. Az izületi porcok normális esetben folyamatosan el vannak látva ún. kenőanyaggal annak érdekében, hogy a mozgás közben ne jöjjön létre súrlódás.

Táplálkozás és egészség

„Huszonöt éve gyakorló orvosként dolgozom. Az Amerikai Szülész-Nőgyógyász Kollégium tagja és az Amerikai Szülész-Nőgyógyász Kamara diplomatája vagyok. Mr. Barefoot rengeteget segített, hogy megértsem, a kalcium és a többi ásványi anyag milyen komplex kémiai módon járulnak hozzá az általános egészséghez és a megelőző orvostudományhoz. Személy szerint számos embert ismerek, akik Barefoot úr táplálkozási tanácsainak köszönhetően ma már sokkal egészségesebbek, beleértve magamat is.”

Bélférgek


Kutatók szerint a bélférgek az evolúciójuk során olyan módszereket fejlesztettek ki, melyek megkönnyítik számukra, hogy a gazdaállat szervezetében minél hosszabb ideig életben maradhassanak. Ennek alapvető feltétele, hogy a gazdaszervezet - jelen esetben az ember, de akár az állat is - minél kevésbé betegedjen meg, vagyis immunrendszere ne védekezzen hatékonyan a parazita ellen. Ezt a bélférgek olyan stratégiákkal érik el, melyek csökkentik az immunrendszer aktivitását.

Wilson-kór

A réz a szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, több enzim alkotórésze, s az enzimműködések fenntartásában játszik fontos szerepet. Mind a rézhiány, mind a réz kóros felszaporodása súlyos anyagcserezavarokat idéz elő. A Wilson-kór a máj örökletes betegsége. A kóros gén a 13-as kromoszómán helyezkedik el. A rézkiválasztás zavara következtében a réz felhalmozódik a májban, az agyban, a vesében és más szervekben. Jellemző eltérés a vérplazma rézkötő fehérjéjének (cöruloplazminnak) a csökkenése.

A parlagfű

A parlagfü hasznos növény, az emberiség  számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.

Az inulin élelmi rostanyag

A mellrák a nőknél népbetegségi szintre emelkedett az utóbbi időben. Klinikai vizsgálatok szerint az étrendbe épített nem emészthető szénhidrát (inulin) gátolta a tumor fejlődését. Az étrendbe építhető inulin fogyasztása rizikómentes, és könnyedén alkalmazható a rákterápiában.

Életmód tanácsok Sportolók Egészséges táplálkozás Fogyókúra

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2024. Március 19.
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...