BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
Előreutalásos vásárlás
Bankkártyás vásárlás
Utánvétes vásárlás
Pos terminál

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Udvardi János :Feltaláló

Gulácsi Ferenc mikróbiológus riportja Udvardi János feltalálóval Önről az a hír járja, hogy polihisztor és Ön az atyja a szinte már egész Közép-európában kapható Prillian forrásoldatnak. Kit tisztelhetünk Önben valójában?Udvardi János vagyok,...

Bemutatkozás

A FILS alapító tagjának lenni nagy megtiszteltetés számomra. Szerencsésnek érzem magam. Azt szokták mondani: jókor voltam jó helyen.  Én inkább úgy gondolom, hogy megismertem egy csodálatos embert, aki fantasztikus dolgokat talált fel.

Testi-lelki egészségünk megőrzéséhez hozzátartozik a mindennapos mozgás. A mozgásszegény életmód összefügg a betegségekkel.
Sportolás

Sportolás

2010-02-26 17:31:36

Testi-lelki egészségünk megőrzéséhez hozzátartozik a mindennapos mozgás. A mozgásszegény életmód összefügg a betegségekkel. Az iparilag fejlett társadalmakban a népesség fizikai aktivitása jelentősen csökkent, általánossá vált az ülő életmód. A mozgásszegénység különösen jellemző és nagyfokú az idősebbek körében.

»» Tovább

Fogyatékos sport

2010-02-26 17:31:25

A fogyatékos sport országos szervezetei nem mindig látják át a regionális problémákat, a rendszer alapos reformokra szorul, ennek ellenére a megyei szövetségek sikeresen végzik feladataikat, több mint ezer fogyatékkal élő embert mozgatnak meg éves rendezvényeiken.

»» Tovább

Kismama torna

2010-02-26 17:31:06

Évekig azt tartották, hogy a terhes nőnek a kilenc hónapot ágyban kell töltenie. Az orvosok attól féltek, hogy az aerobik, vagy a kocogás árthat a magzatnak, így még a legaktívabb élsportolóknak is pihenést javasoltak. Ma már más a helyzet. Az orvosok kimutatták, hogy a tornának rengeteg jótékony hatása van.

»» Tovább

Testmozgás mindenki szájízére (aquafitness, fit-ball, nordic-walking, kangoo)

2010-02-26 17:30:54

Aquafitness

A vízzel, mint idegen közeggel, mélyebben kell foglalkozni. A víz egyik fontos tulajdonsága, hogy összehasonlítva a levegővel, nyolcszázszor nagyobb a sűrűsége. Ez a tény felelős azért, hogy a vízben végzett mozgások sokkal hatékonyabbak.

»» Tovább

Profi sport

2010-02-26 17:30:40

Kína fővárosa (Peking), valamint a további helyszínek sosem látott, gigantikus invesztícióval és lenyűgöző létesítményekkel igyekeznek meghódítani a világ sportközvéleményét, egyszersmind olyan keretet adni az olimpia két hetének, amelyhez foghatóval még nem találkoztak glóbuszunk legjobb sportolói.

»» Tovább

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2018. November 18.
H K Sz Cs P Sz V
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...

Tárhelyszolgáltató adatai

Tárhelyszolgáltató adatai